• Gratis verzending v.a €50
  • 90 dagen garantie
  • 2 of meer artikelen = 5% korting

Kleine knuffeltjes

In sommige situaties zijn kleine knuffeltjes ook voor jou als ouder prettig. Neemt jouw kind graag overal zijn of haar knuffel mee naartoe, maar is dit soms een beetje onhandig? Dan bieden de kleine knuffeltjes van Ty Knuffels uitkomst. Jouw kind speelt altijd en overal , zonder dat er allerlei grote knuffels mee hoeven. Is jouw kind een dierenliefhebber? Dan is de webshop van Ty Knuffels ideaal, want zowel onze kleine knuffeltjes als onze XL-knuffels van 42 centimeter zijn er veelal in dierenthema, maar er zijn ook andere thema’s beschikbaar.

Kleine knuffeltjes in diverse thema’s

Van onze kleine knuffeltjes zijn er allerlei varianten. Veel van deze knuffeltjes zijn er in een dierenthema. Maar er is meer! Is jouw zoon of dochter fan van de populaire kinderserie Paw Patrol? Bestel dan één (of meerdere natuurlijk) van onze kleine knuffeltjes in de vorm van een van de karakters van Paw Patrol, zoals Chase, Cassie of Marshall. Zo kan jouw kind spelen met zijn of haar favoriete karakter. Zo geniet jouw zoon of dochter extra van zijn of haar speelmomentjes.

Bestel meerdere knuffels en ontvang korting

Kleine knuffeltjes zijn natuurlijk ideaal om met meerdere tegelijk te spelen. De webshop van Ty Knuffels heeft hier de ideale oplossing voor. Je bestelt gewoon meerdere knuffels tegelijk. Dat is nog voordelig ook, want je krijgt dan 5% korting. Bestel snel en je hebt jouw bestelling snel in huis. Heb je vooraf nog vragen? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar klantenservice@tyknuffels.nl.