Levertijd

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 worden geplaatst, zullen de zelfde dag nog verzonden worden. Normaal gesproken zal de bestelling dan de eerst volgende dag(Zondag uitgesloten) afgeleverd worden door PostNL. Bestelling die in het weekend geplaatst worden, zullen op maandag verzonden worden en op dinsdag afgeleverd worden.

Track & Trace code

U ontvangt altijd de track & trace code per email, nadat de bestelling is verzonden. Heeft u geen Track & trace code in uw inbox? Check dan ook altijd even de spam/ongewenste mail. Het komt namelijk wel eens voor dat emails met de Track & trace code daar in belanden.

 

Nederland:

€ 4.95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

België

€ 9.95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 20:00 plaatsvinden.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bestellingen die op vrijdag na 15.00 worden geplaatst worden op zijn vroegst op de eerstvolgende dinsdag geleverd.