• Gratis verzending v.a €50
  • 90 dagen garantie
  • 2 of meer artikelen = 5% korting

Online knuffels bestellen

Wil je online knuffels bestellen voor je kind, nichtje of neefje? Je kunt de leukste knuffels bij Ty Knuffels kopen! Je vindt bij ons hoe dan ook de schattigste, liefste en zachtste knuffels die je eenvoudig online kunt bestellen.

Online knuffels bestellen dankzij ons grote assortiment

Zeg nu zelf: ieder kind vind knuffels leuk, toch? Ze zijn zacht, kijken je altijd lief aan en ze bieden dan ook nog eens warmte op de bank of in bed. Wanneer je online knuffels wilt bestellen, dan vind je in onze webshop diverse soorten van het merk Ty. Wist je dat je zelfs knuffels bij ons kunt kopen in de vorm van rugzakken, portemonnees en zelfs als sleutelhangers? Zo kan ieder kind altijd en overal één van de knuffels van Ty Knuffels mee naartoe nemen. De knuffels zijn eenvoudig online te bestellen. De knuffels die je bij ons online kunt kopen, worden goed verpakt door ze apart te sealen. Hierdoor ontvang je ze in perfecte staat zonder beschadigingen!

Bestel snel online

Wil je een van de knuffels die je bij ons online kunt kopen, snel in huis hebben, zodat je deze bijvoorbeeld cadeau kunt geven? Bestel ze dan vandaag nog in onze webshop. Wanneer je besluit om twee of meer knuffels online te kopen, dan krijg je 5% korting. Voor vragen of opmerkingen over ons aanbod, zoals over onze grote knuffels, kleine knuffels of Paw Patrol knuffels, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn uiteraard ook bereikbaar als je ergens anders een vraag over hebt, bijvoorbeeld over het kopen van een knuffeldraakje. Stuur hiervoor een e-mail naar klantenservice@tyknuffels.nl of vul het contactformulier in. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op voor het beantwoorden van al je vragen.