• Gratis verzending v.a €50
  • 90 dagen garantie
  • 2 of meer artikelen = 5% korting

Online knuffels bestellen

Wil je online knuffels bestellen voor je kind, nichtje of voor een vriendje van je dochtertje? Je kunt de leukste knuffels bij Ty Knuffels kopen! Je vindt bij ons hoe dan ook de schattigste, liefste en zachtste knuffels je eenvoudig online kunt bestellen.

Online knuffels bestellen uit ons groot assortiment

Zeg nu zelf: knuffels zijn een van de liefste dingen op aarde, toch? Ze zijn zacht, kijken je altijd lief aan en ze bieden dan ook nog eens warmte op de bank of in bed! Wanneer je online knuffels wilt bestellen, dan kun je ze bij ons in diverse soorten vinden van het merk Ty. Wist je dat je zelfs knuffels bij ons kunt kopen in de vorm van rugzakken, portemonnees en zelfs als sleutelhangers? Zo kan ieder kind altijd en overal een van de knuffels meenemen die online te bestellen zijn.

Bestel snel online

Wil je een van de knuffels die je bij ons online kunt kopen snel in huis hebben of als cadeau geven voor jouw of iemand anders zijn kind of kinderen? Bestel ze dan vandaag nog via onze webshop. Wanneer je besluit om twee of meer knuffels online te kopen, dan krijg je 5% korting. De knuffels die je bij ons online kunt kopen, worden apart gesealed. Hierdoor ontvang je ze in perfecte staat zonder deuken! Voor vragen of opmerkingen over ons aanbod, zoals de grote knuffels of Paw Patrol knuffels, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn uiteraard ook bereikbaar als je ergens anders een vraag over hebt, bijvoorbeeld over het kopen van een knuffeldraakje. Stuur hiervoor een e-mail naar klantenservice@tyknuffels.nl of vul het contactformulier in. Dan neemt ons team zo snel mogelijk contact met je op voor het beantwoorden van al je vragen.