• Gratis verzending v.a €50
  • 90 dagen garantie
  • 2 of meer artikelen = 5% korting

Beanie Boos van Ty

Het merk Ty staat met name bekend om hun vele Beanie Boos. In de online shop van Ty Knuffels vind je tal van Beanie Boos die je kunt kopen als cadeau voor je zoon, dochter, neefje of nichtje. De knuffels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, diersoorten en formaten. Wat voor soort knuffels je dus ook wilt aanschaffen; bij ons vind je zeker wat je zoekt.

Wij verkopen van het merk Ty de mooiste Beanie Boos

Alle Beanie Boos van Ty die wij verkopen, vind je in ons online assortiment. Als je ons aanbod aan Ty-knuffels bekijkt, heb je de keuze uit tal van verschillende formaten. Kies voor Beanie Boos van 15 centimeter, van 24 centimeter of XL-knuffels van 42 centimeter. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om knuffels te kopen die je tegelijkertijd ook als kussen kunt gebruiken. Onze knuffelkussens zijn geschikt om op te liggen én om mee te spelen.

Kies jouw favoriet

Ben je verzot op alle knuffels van Ty, niet alleen op de Beanie Boos? Bekijk dan ook eens de Puffies van Ty. Je koopt al onze knuffels eenvoudig online, zodat je je bestelling snel in huis hebt. Bestel je vóór 12.00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Stuur een e-mail naar klantenservice@tyknuffels.nl of vul ons contactformulier in als je vragen hebt over onze producten.