• Gratis verzending v.a €50
  • 90 dagen garantie
  • 2 of meer artikelen = 5% korting

Kinderknuffels kopen

<p>Wil je schattige kinderknuffels kopen voor jouw zoon, dochter, neefje of nichtje? Bestel ze dan via de uitgebreide webshop van TY Knuffels. Kies ervoor om een van onze TY knuffelkussens of een van onze andere kinderknuffels te kopen en bezorg een lach op het gezicht van ieder kind. &nbsp;</p>

Verschillende lieve kinderknuffels kopen

Wanneer je leuke knuffels wilt kopen en een ruime keuze wilt hebben, zit je bij ons altijd goed. Wij zijn een webshop waar je diverse TY-knuffels in de vorm van een sleutelhanger in verschillende vormen en soorten kunt kopen. Zo kun je bij ons terecht voor knuffels van het merk Paw Patrol, maar je vindt bij ons ook extra grote knuffels. Deze XL-knuffels zijn ideaal voor kinderen die kleine kinderknuffels leuk vinden, maar nog blijer worden van grotere knuffels. Deze XL-knuffels zijn ideaal als decoratie, maar zijn ook leuk voor kinderen om mee te knuffelen. Zo staat er altijd een knuffelmaatje voor je kind klaar! De knuffels zijn ook ideaal om mee te nemen naar het kinderdagverblijf of naar school, zodat je zoon of dochter zich minder alleen voelt.

Tover een lach op het gezicht van jouw kind

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een van onze kinderknuffels, dan kun je ze online bestellen via onze webshop. Bij een bestelling van twee of meerdere kinderknuffels tegelijkertijd, ontvang je 5% korting. Daarnaast worden al onze kinderknuffels gesealed verzonden! Zo weet je zeker dat je de knuffel in een perfecte staat ontvangt. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via klantenservice@tyknuffels.nl of door het contactformulier in te vullen.