• Gratis verzending v.a €50
  • 90 dagen garantie
  • 2 of meer artikelen = 5% korting

Kinderknuffels kopen

Wil je schattige kinderknuffels kopen voor jouw zoon, dochter, neefje of nichtje? Bestel ze dan via onze uitgebreide webshop voor knuffels. Kies ervoor om een van onze kinderknuffels in diverse uitvoeringen, thema’s en formaten te kopen en bezorg een lach op het gezicht van ieder kind.

Kies uit diverse varianten als je leuke kinderknuffels gaat kopen

Wanneer je leuke knuffels wilt kopen en een ruime keuze wilt hebben, zit je bij ons altijd goed. Wij zijn een webshop waar je diverse Ty-knuffels in verschillende vormen en soorten kunt kopen. Zo kun je bij ons terecht voor kinderknuffels in de vorm van:

De kinderknuffels die je bij ons kunt kopen, zijn ideaal als decoratie in de kinderkamer, maar zijn ook leuk voor kinderen om mee te spelen. Zo staat er altijd een knuffelmaatje voor je kind klaar! De knuffels zijn ook ideaal om mee te nemen naar het kinderdagverblijf of naar school, zodat je zoon of dochter zich minder alleen voelt.

Tover een lach op het gezicht van jouw kind

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een van onze kinderknuffels, dan kun je ze online bestellen via onze online knuffelshop. Bij een bestelling van twee of meerdere kinderknuffels tegelijkertijd, ontvang je 5% korting. Daarnaast worden al onze kinderknuffels gesealed verzonden! Zo weet je zeker dat je de knuffel in een perfecte staat ontvangt. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via klantenservice@tyknuffels.nl of door het contactformulier in te vullen.

Populaire categorieën