• Gratis verzending v.a €50
  • 90 dagen garantie
  • 2 of meer artikelen = 5% korting

Een bijzondere knuffel in de vorm van een rugzak

Is jouw kind gek op spelen met een knuffel en zoek je voor hem of haar een leuke rugzak voor school, of bijvoorbeeld het kinderdagverblijf? Bij Ty Knuffels vind je diverse knuffels in de vorm van een rugzak, welke veelal in dierenthema zijn. Onze rugzakken bieden voldoende ruimte voor een broodtrommel, een drinkbeker en bijvoorbeeld schoolwerkjes. Is jouw kind groot fan van de televisieserie Paw Patrol? Kies dan voor een leuke rugzak met leuke afbeeldingen van de helden van jouw kind, zoals Chase, Marshall en Rubble.

Een heerlijk zachte knuffel die ook als rugzak gebruikt kan worden

Naar school of het kinderdagverblijf gaan dat kan voor een kind best spannend zijn. Het is dan fijn dat een kind iets vertrouwds bij zich heeft, zoals een leuke rugzak, of een mooie knuffel. Nog beter is het als de rugzak de vorm heeft van een knuffel. Deze vind je bij Ty Knuffels, dé webshop met de leukste knuffels in alle soorten en maten. Van kleine knuffels tot aan een knuffel in de vorm van een rugzak, je vindt ze allemaal bij ons. Bestel ze snel en eenvoudig, dan heb je ze ook vlug in huis. Als je voor 12.00 uur bestelt, vaak de volgende dag al!

Bestel de leukste knuffels met korting

In onze webshop vind je de leukste knuffels, van klein tot groot en in bijzondere thema’s. Heb je een aantal leuke knuffels gevonden, maar kun je niet kiezen? Geen probleem! Bestel dan  meerdere knuffels. Je ontvangt dan namelijk 5% korting. Wil je meer weten? Stel je vragen dan via ons contactformulier of stuur een e-mail naar klantenservice@tyknuffels.nl.